skip to Main Content

OVER PATJUH

Mijn naam is Patrick, een straight-A student met een brede interesse in nagenoeg alles. Maar wel iemand die het liefste leert door de dingen zelf uit te proberen. Het behoeft dan ook geen uitleg dat Patrick en school daardoor toch geen gelukkige combinatie waren. Uit plichtsbesef richting mijn ouders, heb ik toch diverse studies uitgeprobeerd. Maar ondanks uitstekende studieresultaten werd ik er doodongelukkig van. Na onder andere de studies bedrijfseconomie, mondzorgkunde en biomedische wetenschappen voortijdig te hebben afgebroken, heb ik dan ook besloten om voor mezelf te kiezen.

Nu ik ‘gewoon’ aan de slag ben gegaan, leer ik iedere dag en ben ik ontzettend blij met wat ik doe: aan plannen geen gebrek. Zo combineer ik op het moment een baan als online marketeer met een ZZP-bestaan als stukadoor. Twee vaardigheden die ik in de praktijk geleerd heb met vallen en opstaan. Ook dit blog is tot stand gekomen door het ‘gewoon te doen’. Zo wordt een lang gekoesterde wens om zelf een website te kunnen maken en een eigen schrijfstijl te ontwikkelen eindelijk vervuld. 

Patrick zit op de rand van een dak en kijkt naar de zonsondergang.

Omdat ik sinds kort een eigen huis heb, ben ik op het moment veel bezig met wonen en inrichten. Hoewel ik ’the Sims™’ helemaal kapot heb gespeeld, had ik dat eigenlijk niet achter mezelf gezocht. Hierdoor zullen de hoofdonderwerpen van dit blog in het begin gericht zijn op huis en interieur. Mezelf kennende, zullen hier in de komende tijd nog een heleboel andere onderwerpen bijkomen!

Veel leesplezier, Patrick.

Back To Top