skip to Main Content
Toilet Een Makeover Geven

Toilet een makeover geven

Bij het gezellig maken van je huis wordt vaak het kleinste kamertje vergeten. Best jammer, want er wordt alles bij elkaar toch heel wat tijd in doorgebracht. Door je toilet een makeover te geven, verras je jezelf en je gasten telkens weer wanneer ze het kamertje betreden. Hoe? Dat lees je hier!

Stylen of volledig vernieuwen

Een toilet een makeover geven kan door de muren of tegels te schilderen met een andere kleur en het toevoegen van leuke accessoires. Maar je kunt er ook voor kiezen om voor een grondige renovatie met nieuwe wandtegels, vloertegels en sanitair te gaan. Omdat het maar een klein kamertje betreft blijven de kosten behapbaar.

Designtegels

Met een designtegel maak je het toilet net even anders dan anders. Een mooie en decoratieve tegelsoort die helemaal van nu is, zijn zellige tegels. Deze zijn net even anders dan anders, omdat ze met de hand worden gevormd en gekleurd in Marokko. Doordat het handwerk is, zijn ze allemaal uniek. Dit maakt ze natuurlijk wel iets duurder, maar omdat het maar om een klein kamertje gaat, valt dit reuze mee. Zeker wanneer je maar halfhoog betegelt.

Zellige tegels zijn er in wit en zandtinten, maar ook in vrolijke kleuren. Hiermee kun je een verrassend effect creëren met een knalkleur, zonder dat dit direct bij de rest van je huis hoeft te passen. Het enige wat natuurlijk wel belangrijk is, is bijpassende vloertegels voor de wc bestellen.

Verrassend sanitair

Bijzondere tegels vragen natuurlijk ook om bijzonder sanitair. Wat dacht je van een zwarte kraan bij oudroze tegels? Met een vierkante wasbak in plaats van de standaard ovale, maak je het helemaal af. Of kies voor de jungle variant met groentinten en een kraan in bamboestijl (ze bestaan echt)! Je kunt je fantasie er volledig op los laten om er een unieke plek van te maken.

Afmaken met de juiste styling

Natuurlijk is een nieuwe badkamer niet af, zonder de juiste styling van je innerlijke stylist. zo nodig spiek je even op Pinterest voor inspiratie. Een behang met een grappige print, leuke schilderijtjes, design toiletborstel, een mooie lamp of misschien wel kaarsen. De keuze is aan jou!

Vond je dit een leuk artikel? Er komen regelmatig nieuwe bij. Je vindt ze in de rubriek huis & interieur.

Back To Top